BKM Hamar har flere ukentlige aktiviteter, og i løpet av året 2015 hadde menigheten 31 ordinære møter, 17 møter for ungdom mellom 13 og 35 år, og 12 søndagsskoler/barnemøter for barn opp til 13 år. Tidslinjen under viser et utsnitt av de aktivitetene som ikke er faste.

[intense_timeline id=»2015″]

[intense_timeline_event type=»custom» date=»2015-01-16″ featured=»0″]
01 LAN
JANUAR: Datatreff. En helg i midten av januar samlet flere av de unge datainteresserte guttene seg på aktivitetssenteret vårt for såkalt LAN for å kunne spille dataspill sammen, til stor glede for fellesskapet.

[/intense_timeline_event]

[intense_timeline_event type=»custom» date=»2015-06-02″ featured=»0″]

FEBRUAR: Tur for ungdommene til Torsteinslåtta Feriested i Ål. En helg med vinteraktiviteter, underholdning og trosoppbyggelse.

[/intense_timeline_event]

[intense_timeline_event type=»custom» date=»2015-02-14″ featured=»0″]

FEBRUAR: 80-årsjubileum. Mange fra BKM Hamar var tilstede for å hedre jubilanten og forhenværende forstander i BKM Hamar, Knut Evensen.

[/intense_timeline_event]

[intense_timeline_event type=»custom» date=»2015-03-01″ featured=»0″]

MARS: Vinterfestival. En årlig utedag med fokus på vinteraktiviteter og underholdning for barna. Arrangert av ungdommene i BKM Hamar.

[/intense_timeline_event]

[intense_timeline_event type=»custom» date=»2015-03-06″ featured=»0″]

MARS: Kvinnekonferanse. En helg på Brunstad sammen med over 3500 kvinnelige BCC-medlemmer.

[/intense_timeline_event]

[intense_timeline_event type=»custom» date=»2015-03-06″ featured=»0″]

MARS: Vintertur for aktivitetsklubben. De eldste guttene på Aktvitetsklubben og deres mentorer, hadde en fin helg sammen i Støten alpinanlegg med snowboard- og skikjøring

[/intense_timeline_event]

[intense_timeline_event type=»custom» date=»2015-04-01″ featured=»0″]

MARS/APRIL: Påskecamp. Ungdommer fra hele verden deltok i et bredt spekter av aktiviteter over flere dager på Brunstad med blant annet egne volleyball- og ishockeylag.

[/intense_timeline_event]

[intense_timeline_event type=»custom» date=»2015-04-03″ featured=»0″]

APRIL: Påskekonferanse. Mange medlemmer i BKM Hamar deltok på denne store konferansen som ble arrangert på Brunstad av BCC. Fokuset var trosoppbyggelse og samfunn rundt Guds ord.

[/intense_timeline_event]

[intense_timeline_event type=»custom» date=»2015-04-10″ featured=»0″]

APRIL: Bryllup. En stor begivenhet for det unge brudeparet. Vielse og bryllupsfest fant sted på vårt aktivitetssenter, Skattlund. En del av medlemmene i BKM Hamar og flere tilreisende var tilstede og feiret dagen.

[/intense_timeline_event]

[intense_timeline_event type=»custom» date=»2015-04-18″ featured=»0″]

APRIL: Misjonsfest. To ganger i året arrangerer Brunstad Christian Church misjonsfester som blir TV-sendt over hele verden. I BKM Hamar fulgte vi festen fra vårt eget lokale med direktesendt TV fra Ottawa i Canada.

[/intense_timeline_event]

[intense_timeline_event type=»custom» date=»2015-04-26″ featured=»0″]

APRIL: Konsert. Unge musikere fra Hamar og Oslo, holdt konsert for menigheten i BKM Hamar på Skattlund.

[/intense_timeline_event]

[intense_timeline_event type=»custom» date=»2015-04-30″ featured=»0″]

APRIL: U18-fest. Ungdommene i alderen 13-18 år ble hyllet og satt pris på. Med de eldre ungdommene som verter besto kvelden av underholdning, prisutdeling, god mat, og trosoppbyggelse.

[/intense_timeline_event]

[intense_timeline_event type=»custom» date=»2015-05-02″ featured=»0″]

MAI: Avslutningsfest for deltakerne i trosundervisningen. 7 gutter i ungdomsalder fullførte ett års studie i menighetens tro og teologi. Dette ble avsluttet med en verdig fest for hele menigheten.

[/intense_timeline_event]

[intense_timeline_event type=»custom» date=»2015-05-08″ featured=»0″]

MAI: Guttetur til Måløy. En årlig tradisjon hvor de unge guttene i alderen 13-36 år besøker BKM Måløy. Programmet bestod av aktiviteter, trosoppbyggelse og en skikkelig fest. Flere medlemmer fra BKM Hamar, samt andre menigheter i Norge, var tilstede.

[/intense_timeline_event]

[intense_timeline_event type=»custom» date=»2015-05-16″ featured=»0″]

MAI: 16-mai-fest for ungdommene. God underholdning, god mat, og samfunn om Guds ord rundt bålet.

[/intense_timeline_event]

[intense_timeline_event type=»custom» date=»2015-05-17″ featured=»0″]

MAI: 17. mai. Alt som hører med til 17. mai-feiringen av is, pølser, leker og underholdning i tillegg til et eget 17. mai-tog med sang og musikk, fant sted på vårt eget aktivitetssenter etter endt program i byer og på barneskoler.

[/intense_timeline_event]

[intense_timeline_event type=»custom» date=»2015-05-23″ featured=»0″]

MAI: Pinsekonferanse i Israel. BCC arrangerte årets pinsekonferanse i Jerusalem. Nesten 2000 deltakere fra forskjellige menigheter, deriblant flere fra BKM Hamar, fant veien til jødenes hjemland. Konferansen ble direktesendt til hele verden fra BrunstadTV.

[/intense_timeline_event]

[intense_timeline_event type=»custom» date=»2015-06-06″ featured=»0″]

JUNI: Bryllup. Denne vakre sommerdagen ble et ungt par viet i Hamardomen. Den påfølgende festen ble feiret på vårt eget aktivitetssenter. Mange tilreisende og flere av medlemmene i BKM Hamar deltok.

[/intense_timeline_event]

[intense_timeline_event type=»custom» date=»2015-06-10″ featured=»0″]

JUNI: Sommeravslutning for seniorene. Samling med seniorene i BKM Hønefoss, som hadde invitert til sommerfest. God mat og underholdning samt trosoppbyggelse var en del av programmet.                                                                                                                                                                                                       

[/intense_timeline_event]

[intense_timeline_event type=»custom» date=»2015-06-12″ featured=»0″]

JUNI: Tur for trosundervisningsgruppa. Ungdommene som deltok på trosundervisning, avsluttet med en tur til Syd-Tyskland.

[/intense_timeline_event]

[intense_timeline_event type=»custom» date=»2015-06-17″ featured=»0″]

JUNI: Inspirasjonsfest.  Festen blir arrangert for prosjektet «Golden Heart», som skal sikre fremtidens generasjonene gode rammer og fasiliteter.

[/intense_timeline_event]

[intense_timeline_event type=»custom» date=»2015-06-23″ featured=»0″]

JUNI: Sankthans. En uformell og trivelig samling for store og små ute på vårt aktivitetssenter Skattlund, med grilling, sang, musikk og trosoppbyggelse rundt bålet til langt utover den lyse sommernatta.

[/intense_timeline_event]

[intense_timeline_event type=»custom» date=»2015-06-26″ featured=»0″]

JUNI: Ungdomsavslutning. Som avslutning på ungdommenes samlinger for vårsemesteret, hadde de en uformell og hyggelig kveld sammen ved Mjøsa. Aktiviteter, leker, grilling og trosoppbyggelse.

[/intense_timeline_event]

[intense_timeline_event type=»custom» date=»2015-07-04″ featured=»0″]

JULI: Sommerkonferanse Brunstad. Årets første av to sommerkonferanser ble arrangert i juli på Brunstad av BCC, hvor de fleste medlemmene i BKM Hamar deltok.

[/intense_timeline_event]

[intense_timeline_event type=»custom» date=»2015-07-30″ featured=»0″]

JULI: U18-tur. Ungdommene i alderen 13-18 år og deres mentorer, fikk en opplevelsesrik helg i Sjoa med rafting, brupendel og ridning.

[/intense_timeline_event]

[intense_timeline_event type=»custom» date=»2015-08-08″ featured=»0″]

AUGUST: Sommerkonferanse Brunstad. Årets andre sommerkonferanse ble arrangert i august på Brunstad av BCC, hvor en del av medlemmene i BKM Hamar deltok.

[/intense_timeline_event]

[intense_timeline_event type=»custom» date=»2015-08-21″ featured=»0″]

AUGUST: Begravelse. Det ble en verdig begravelse og minnesamvær for Bjørn Moen denne augustdagen. Flere medlemmer av BKM Hamar var tilstede for å minne en kjær venn. Minnefesten ble arrangert på vårt lokale på Skattlund.

[/intense_timeline_event]

[intense_timeline_event type=»custom» date=»2015-08-22″ featured=»0″]

AUGUST: Sesongstart for ungdommene. Starten på høsthalvåret ble markert med en samling på Lageråkvisla på Gåsbu med uteleken «Capture the Flag», etterfulgt av grilling og trosoppbyggelse.

[/intense_timeline_event]

[intense_timeline_event type=»custom» date=»2015-09-05″ featured=»0″]

SEPTEMBER: 50-års jubileum. En av våre kvinnelige medlemmer ble 50 år, noe som ble markert med en fest med mange venner.

[/intense_timeline_event]

[intense_timeline_event type=»custom» date=»2015-09-10″ featured=»0″]

SEPTEMBER: Gjennom høsten arrangerte BKM Hamar fire samlinger med Brunstad Bibelskole.  Bibelskolens lærere underviste i menighetens teologi og tro. Deltakerne fikk utdelt egne kompendier med nytt tema for hver samling. Flere ungdommer fra BKM Hamar deltok i undervisningsopplegget.

[/intense_timeline_event]

[intense_timeline_event type=»custom» date=»2015-10-10″ featured=»0″]

SEPTEMBER: Misjonsfest. Menighetene i Frankrike var vert for årets andre misjonsfest, som ble direktesendt til hele verden via BrunstadTV. BKM Hamar fulgt festen fra Skattlund.

[/intense_timeline_event]

[intense_timeline_event type=»custom» date=»2015-10-24″ featured=»0″]

SEPTEMBER: Mannskonferanse på Brunstad. En helg med trosoppbyggelse og samfunn på Brunstad, arrangert av BCC. Ungdommer, voksne og eldre deltok fra BKM Hamar

[/intense_timeline_event]

[intense_timeline_event type=»custom» date=»2015-11-14″ featured=»0″]

NOVEMBER: Konferanse for ektepar. Denne ble arrangert av BCC på Brunstad, hvor trosoppbyggelsen naturlig var rundt tema som barn og familieliv. Flere ektepar fra BKM Hamar var tilstede.

[/intense_timeline_event]

[intense_timeline_event type=»custom» date=»2015-11-19″ featured=»0″]

NOVEMBER: Seniorenes juleavslutning. Denne ble avholdt på Norsk Skogbruksmuseum hvor det var dekket til et deilig julemåltid i restauranten.

[/intense_timeline_event]

[intense_timeline_event type=»custom» date=»2015-11-29″ featured=»0″]

NOVEMBER: Julemesse. En tradisjonsrik dag i julestria for hele menigheten i BKM Hamar med utsalgsboder, lotteri og gevinster i tillegg til mange koselige førjulsaktiviteter.

[/intense_timeline_event]

[intense_timeline_event type=»custom» date=»2015-12-05″ featured=»0″]

DESEMBER: Julekonsert på Brunstad.  En del av medlemmene i BKM Hamar tok turen til Brunstad denne desemberdagen for å oppleve en stemningsfull aften med den tradisjonsrike konserten «Julelys».

[/intense_timeline_event]

[intense_timeline_event type=»custom» date=»2015-12-11″ featured=»0″]

DESEMBER: Ungdommens julebord. Ungdommer i alderen 13-36 år var samlet til årets julebord på Skattlund. Trosoppbyggelse, god bevertning, show, konkurranser og underholdning gav festen en fin avslutning på ungdommenes samlinger dette året.

[/intense_timeline_event]

[intense_timeline_event type=»custom» date=»2015-12-24″ featured=»0″]

DESEMBER: Julesamling. En høytidelig stund før julen ringte inn, med barn som spilte og sang julemusikk, samt leste opp juleevangeliet. Det hele ble avsluttet med juletregang.

[/intense_timeline_event]

[intense_timeline_event type=»custom» date=»2015-12-30″ featured=»0″]

DESEMBER: Nyttårskonferanse. Årets siste konferanse ble arrangert av BCC på Brunstad hvor mange medlemmer fra BKM Hamar var tilstede.

[/intense_timeline_event]

[/intense_timeline]