Se glimt fra menighetens vinterfestival

Vinterfestival har blitt en årlig tradisjon og årets samling ble ekstra vellykket. «Å se andres glede på en sånn dag, det er nok den største gleden jeg har ved å være til stede på et slikt arrangement.» sier Anders Baardsen


Fantastisk vær, boller, kakao, grillmat og konkurranser med barna i fokus var grunnlaget for en innholdsrik vintersamling. Dagen er et høydepunkt, hvor vi knytter bånd på tvers av generasjoner.

Deltaker: Anders Baardsen

Å møte opp på Vinterfestivalen er veldig givende. For det første er været med oss og du kommer der og ser alle de som har gjort en innsats og alle barna som stråler. Det er masse skiglede og idrettsglede. Noen er med å konkurrere, mens andre velger ikke å gjøre det. Å se andres glede på en sånn dag, det er nok den største gleden jeg har ved å være til stede på et slikt arrangement.

Anders Baardsen
Frivillig arrangør: Ester Julie Dahl

Vi har lange tradisjoner for å arrangere en vinteraktivitetsdag for hele menigheten i BCC Hamar.
I og med at jeg er veldig glad i vinteren og å stå på ski, er det både naturlig og en stor glede for meg å få være med å arrangere en dag hvor barna
kan få oppleve både trivsel, spenning og mestring sammen med mange gode venner.

For meg er dette en av vinterens store høydepunkter.
Det er fryd å se barna løpe rundt i løypene, og kanskje for første gang våge seg over hoppkanten, til stort bifall fra publikum.
Sammen med bålpanner, mat og drikke, kan vel ikke dagen bli mer perfekt.

Ester Julie Dahl

Flere bilder fra dagen: