BibleKids Boost-day

/

Søndag 2. juni var en dag fylt med innhold og glede, der barna sto i sentrum hele dagen. Barna ble delt inn i grupper og besøkte forskjellige hjem, hvor et fantastisk opplegg med interaktive dataspill, praktiske oppgaver og mer ventet dem. Temaet for dagen var «Ester – Min hjelp kommer fra Herren», inspirert av den gripende historien om dronning Ester fra Bibelen.

Etter en innholdsrik formiddag reiste barna til menighetsstedet vårt, Skattlund. Der ble de møtt som ekte kongelige, med rød løper og jubel fra resten av menigheten. Vi hadde så en innholdsrik samling fylt med Bibelens budskap og sang. Her hørte vi om hvor heldige vi er som lærer å be fra vi er små, og hvilken styrke og trygghet dette gir oss gjennom hele livet.

Ute skinte solen klart, og det var også tid for morsomme fellesleker for både barn og voksne. Dette skapte engasjement og begeistring.

Tusen takk for en strålende festdag for barn og voksne!