Avslutningsfest for bibelundervisningsgruppa

/

Søndag 16. juni møtte flere av BCC Hamars medlemmer opp på Skattlund, BCC Hamar sitt møtelokale, pyntet og klare til Bibelundervisnings-fest. Ekstra spente var nok hedersgjestene: seks 15-åringer som kunne legge bak seg et halvår med trosopplæring. Det var en vakker ramme rundt festen, og en god miks av både trosstyrkende ord, musikk og festlige innslag.

Det var flere som velsignet Bibelundervisnings-ungdommene med gode ord og formaninger. De fikk blant annet høre at de er utvalgte før verdens grunnvold ble lagt, og at de er høyt elsket av Gud. Selv om man som 15-åring kan føle at det er mye man ikke skjønner, så trenger man ikke tenke så komplisert: det handler i bunn og grunn om å velge det gode!

Vi fikk videre se to filmer: i den første filmen ble vi bedre kjent med Bibelundervisnings-ungdommene, og i den andre filmen fortalte de selv om tiden fra Bibelundervisning. Det ble også vist en bildekavalkade fra ungdommens bibelstudietur til København. Det hele ble avsluttet med en sketsj, der man fikk innblikk i en «helt vanlig Bibelundervisnings-kveld» med en nokså humoristisk vri.